tel icon

Bejelentkezés:

+36-1/275-14-44

tel icon

Rendelő:

Zugligeti-klinika
1125 Budapest
Zugligeti út 60.

tel icon

Rendelési idő:

Hétfő: 15:30-18:00
Második Szerda: 15:30-17:00

További elérhetőségeink

Bemutatkozás1989-ben végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem          
Általános Orvosi Karán. Az orvostudomány, illetve a gyógyítás szeretete már a családomban belém ivódott, mivel édesapám és édesanyám is orvos. Kevés olyan orvosi szakterület van, amely ilyen közvetlen sikerélményt ad, mint a szülészet, ez is hozzájárult ahhoz, hogy szülész-nőgyógyász lettem.  Édesapám révén , aki szülész- nőgyógyász tanszékvezető professzor volt, lehetőségem volt még a munkakezdésem előtt alaposan megismerni a szakma szépségeit és nehézségeit. 1993-ban szereztem szakvizsgát  szülészet-nőgyógyászatból.


Az egyetem elvégzése óta a budapesti Szent-János Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán dolgozom, a szüléseket itt vezetem, itt operálok.
A hozzám forduló pácienseknek így a biztos kórházi háttér, a korszerűen felújitott, családias szülőszoba és a koraszülötteket ellátó PIC ( Perinatális Intenzív Centrum) is rendelkezésére áll.  A kórházban végigjártam a kórházi szamárlétra fokait, 2005 óta főorvosként dolgozom. 


Több szakmai társasági tagságon túl a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságának  vezetőségi tagja vagyok. Szülészet-nőgyógyászati magánpraxist 1993 óta folytatok rendelőmben.  1998-ban 2 hónapos tanulmányúton volt lehetőségem dolgozni és tudásomat gyarapítani  a németországi Mainz Sankt Vincenz Elisabeth Hospital nőgyógyászati osztályán.

Német és angol nyelven beszélek és betegellátást végzek.

Az általános szülészet-nőgyógyászati praxison túlmenően  szűkebb szakmai érdeklődési területem a nőgyógyászati endoszkópiás /hastükrözés útján történő/ műtétek  ( myoma, endometriózis, petefészek és méhbetegségek) végzése, a meddőséggel összefüggő panaszok kivizsgálása és kezelése illetve a tinédzserkori nőgyógyászati problémák megoldása. Ezekben a témákban rendszeresen tartok előadásokat illetve vezetek szakmai továbbképzéseket. 
                                                                 
 
                                                                                                                                 Dr. Zsolnai Csaba